Asymetrická vana Polysan Andra 180×90 cm slevou – levá verze 72872

Asymetrická vana z akrylátu je jedním z nejoblíbenějších typů van na trhu. Nabízí vám pohodlí a relaxaci po náročném dni a současně skvěle vypadá. Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupnou variantu, máme pro vás skvělý tip. je ideální volbou pro váš domov.

Levá orientace

Tato vana má levou orientaci, což oceníte vzhledem k prostoru vaší koupelny. Díky tomu ji budete mít na správném místě a nebudete trápit nepotřebné úpravy. Velikost a tvar vany jsou přizpůsobeny tak, aby dokonale padly do většiny koupelen.

Objem vany je 277 litrů

Objem této vany je 277 litrů, což znamená, že si v ní skvěle odpočinete a nebudete si připadat stísněni. Vana je určena jednomu až dvěma lidem a může být použita i pro masáže a relaxační koupele.

Balení bez madla, nožiček a podhlavníku

Při nákupu této vany je důležité si uvědomit, že kromě samotné vany budete potřebovat také nožičky, madlo a podhlavník, které jsou běžně součástí výbavy. Tyto doplňky jsou však možné dokoupit zvlášť a lze je vybírat podle vašich potřeb a vkusu.

Asymetrická vana Polysan Andra

Pokud hledáte kvalitní a pohodlnou vanu za dobrou cenu, neváhejte a pořiďte si Asymetrickou vanu Polysan Andra 180×90 cm slevou – levou verzi 72872.