Novinka: Sprchové dveře Huppe Classics 2 výšky 165 cm


Novinka: Sprchové dveře Hüppe Classics 2 výšky 165 cm

Pokud hledáte kvalitní a moderní sprchové dveře, máme pro vás skvělou novinku – Hüppe Classics 2. Tyto dveře mají výšku 165 cm a jsou ideální pro koupelny s vysokým stropem. Navíc se mohou pochlubit řadou funkcí, které je staví mezi nejlepší na trhu.

Sprchové dveře bez vaničky a barvou profilů v lesklém chromu

Hüppe Classics 2 jsou minimalistické, avšak elegantní sprchové dveře bez vaničky. Jejich designové přednosti jsou zvýrazněny lesklým chromem, díky kterému se stávají výrazným prvkem koupelny. Profily dveří jsou v tomto provedení rovněž chromové, což celkově dává dveřím velmi moderní a luxusní vzhled.

Výplň je z čirého skla bez dekoru

Výplň dveří je z čirého skla bez jakéhokoliv dekoru. Takto univerzální výplň si bez problému najde své místo v libovolném stylu koupelny. Kromě estetického hlediska je skvělou vlastností i snadná údržba, jelikož sklo lze snadno umýt.

Hüppe Anti-Plaque – povrchová úprava pro snadnější čištění

Jako každý sprchový kout i tyto sprchové dveře potřebují údržbu. Aby vám tuto údržbu usnadnily, jsou dveře opatřeny povrchovou úpravou Hüppe Anti-Plaque. Tato technologie zajišťuje, že se na povrchu neusazují zbytky mýdla, vodní kámen nebo jiné nečistoty. Údržba tak bude mnohem snadnější a voda se bude z povrchu dveří lehce stékat v podobě drobných kapek.

Otočný systém otevírání a možnost volby orientace

Dveře se otevírají pomocí otočného systému, což je široce rozšířená technologie. Pokud máte v koupelně omezený prostor, použití tohoto systému otevírání může znamenat velkou výhodu. Navíc se dveře dají použít jak pro levou, tak pro pravou orientaci díky snadnému obrácení profilu.

Celkově jsou Hüppe Classics 2 skvělým kouskem, který si zaslouží vaši pozornost. Pokud vás zaujaly, můžete si je zakoupit na našem e-shopu zde.

Přejeme vám příjemný pobyt ve vaší nové koupelně s luxusními sprchovými dveřmi Hüppe!